INSPIRATIONALS | Inspirerende evenementen voor de keukenprofessional 20232023-05-11T12:56:22+00:00

INSPIRATIE VOOR DE KEUKENPROFESSIONAL
voor horeca, versspecialisten, iedereen uit de professionele keuken

VOOR VERSSPECIALISTEN, TRAITEURS EN MAALTIJDWINKELS

Op 17 & 18 april aanstaande bent u van harte welkom voor een nieuwe editie van INSPIRATIONAL voor versspecialisten in Leeuwarden. Het event voor iedereen die zich professioneel bezighoudt met maaltijdbereiding: slagerijen, poeliers, traiteurs, visspecialisten, AGF-specialisten en andere maaltijd producerende winkels of bedrijven. We ontvangen u graag bij Weidelco foodpartners. Thema is deze editie het BBQ-seizoen. Samen met onze partners willen we u inspireren om alles uit dit heerlijke buitenseizoen te halen.

VOOR PROFESSIONALS UIT DE HORECA BIJ ASPERGES IN HET VELD

Op 22 mei organiseren we een speciale editie van INSPIRATIONAL op de aspergevelden van Cromvoirt. Het witte goud, genieten van asperges rechtstreeks van het veld. Alle partners laten u genieten van de koningin van de lente. Bereidingswijze, combinaties met andere producten en meer. Tijdens deze editie van INSPIRATIONAL werken gerenommeerde partners samen om u een heerlijke dag in de velden te bezorgen met volop inspiratie.

“Het was een prettige en goed georganiseerde inspiratiedag! Op een bijzonder mooie locatie.

(foto: Inspirational)
BEZOEKER INSPIRATIONAL 2022 in ZUID-LIMBURG

INSPIRATIONAL NIEUWS

REGISTREER HIER UW BEZOEK (VERPLICHT)

Graag nodigen we u uit voor dit inspirerende evenement. Om gratis toegang te krijgen vragen we u alleen om de registratie te doorlopen.

Ga naar de bovenkant