RUNGIS

GROOTHANDEL MET PASSIE VOOR GROENTE & FRUIT

Met innoverend en kwalitatief groente en fruit maken we samen het verschil door slimme keuzes te maken. Graag adviseren we bij het samenstellen van de menukaart!

www.rungis.nl

NICE TO MEAT

AMBACHTELIJKE SLAGERIJ

Meer dan 120 jaar geleden begon Nice to Meat in Amsterdam als een ambachtelijke slagerij. Dankzij kwaliteit en service mochten wij onze specialiteiten al snel leveren aan hoofdstedelijke hotels en restaurants. Een traditionele, ambachtelijke aanpak, in combinatie met een efficiënte en stipte werkwijze, zorgde in de 20e eeuw voor een gestaag groeiende klantenkring.

www.nicetomeat.nl

JAN VAN AS

VERSVISHANDEL

Versvishandel Jan van As (sinds 1949) levert een uitgebreid en kwalitatief hoogwaardig assortiment vis, schaal- en schelpdieren aan horeca, grootverbruikers en detailhandel. Als familiebedrijf stellen wij vanzelfsprekend het lange termijnbelang boven de korte termijn.
Omdat we zeker willen zijn dat ook toekomstige generaties van verse vis kunnen genieten, maken we ons sterk voor het verduurzamen van de productie en consumptie van vis.

www.janvanas.nl/

BLUESPRESSO / LAVAZZA

KOFFIE & CONCEPTEN

Bluespresso is exclusief leverancier van Lavazza en distributeur van onder andere Wega en Franke espressomachines voor de professionele horeca. Met deze A-merken bieden wij absolute topkwaliteit koffie en hoogwaardige, innovatieve espressomachines. Het perfecte totaalpakket voor elke horecaonderneming!

www.lavazza-nederland.nl

MAMA, CONCEPT OF LIFE

BROOD EN PATISSERIE

fb.com/MAMAConceptOfLife/

HÉMAN HORECAVERHUUR

VERHUUR HORECAMATERIALEN

Inleidende tekst volgt.

www.heman.nl/

BLOEMBLOEM

TRENDS & BLOEMEN

Inleidende tekst volgt…

www.bloembloem.nl

BRESC

KOELVERSE KRUIDENPUREES

Bresc is de koelverse knoflook- en kruidenspecialist. Van enkelvoudige kruiden en knoflook tot kruidenmelanges en ready-to-use oplossingen. Wij gaan uit van authentieke pure smaken, optimaal gebruiksgemak en constante kwaliteit.

Get inspired by Bresc

www.bresc.nl
www.bresculinair.nl

APOLLO

SPECERIJEN EN KRUIDEN

apollofood.nl

RATIONAL

GROOTKEUKEN APPARATUUR

Rational Grootkeukentechniek brengt professionele apparatuur zoals de CombiMaster®, het VarioCookingCenter® en het SelfCookingCenter® naar de horecakeuken. Presteren op topniveau met Rational.

www.rational.nl

ASIAN FOOD, CONCEPTS ON LOCATION

AZIATISCHE CONCEPTEN OP LOCATIE

Inleidende tekst volgt…

EIJSINK

TOTAALOPLOSSINGEN, SERVICE EN INNOVATIE

Wij bieden onze klanten totaaloplossingen om bedrijfsprocessen te optimaliseren en te faciliteren. Of het nu gaat om afrekenoplossingen of op het gebied van personeelsplanning, bar/keukenmanagement, loyaliteitssystemen, logistiek of interfaces met onder andere financiële pakketten, wij zijn de juiste partner.

eijsink.nl

GRAPEDISTRICT

WIJNEN & WIJN-SPIJS COMBINATIES

Grapedistrict is clichématig geboren op een bierviltje uit Freek Padberg, Gijs Groenevelt en Joost Bockwinkel. Vanuit een gedeelde liefhebberij voor wijn en met de overtuiging dat de wijnwereld een frisse wind kon gebruiken, werden de kantoorbanen opgezegd en opende acht maanden later de eerste winkel aan de van Woustraat in Amsterdam. En hoewel clichématig geboren, doen we er eigenlijk alles aan om elk cliché te vermijden.

grapedistrict.nl

LE NOUVEAU CHEF

TOONAANGEVENDE HORECAKLEDING

Wij zijn er trots op dat ons familiebedrijf wordt erkend als het toonaangevende merk van professionele kleding voor de keuken en het bedienend personeel. De originele ontwerpen, perfecte pasvorm en duurzaamheid zijn de sleutel tot het succes van Le Nouveau Chef.

lenouveauchef.com

CLIPPER MS

AUDIO, VIDEO, LIGHTNING & EVENTS

Clipperms maakt uw evenement tot een succes. Wij zijn full-service op het gebied van organisatie en facilitatie van kleinschalige en grootschalige evenementen. Van verhuur van video, licht en geluid tot het boeken van artiesten. Wij kunnen alles voor u regelen. Ons doel is dat de gasten van uw evenement enthousiast naar huis gaan.

clipperms.nl