PROGRAMMA

Op 17 & 18 april 2023 bent u van harte welkom tijdens INSPIRATIONAL bij Weidelco in Leeuwarden. We hebben een inspirerend programma klaarstaan voor de versspecialisten. Volledig in het teken van het BBQ-seizoen.  Het evenement is alleen toegankelijk voor professionals en uitsluitend na registratie vooraf. Registreren aan de deur is helaas niet mogelijk.

KOOKDEMO’S

Voor de versspecialisten staat het BBQ-seizoen weer voor de deur. Bij veel versspecialisten vindt u een grote variëteit aan mooie stukken vlees, vis en groenten. Samen met onze partners gaan we u tijdens een aantal demosessies inspireren met bereidingen voor het BBQ-seizoen. Van mooie stukken vlees of vis tot de juiste apparatuur. Kom langs en laat u inspireren door de nieuwe producten en gerechten.

NETWERKMARKT

Op de netwerkmarkt komt u allerlei producten tegen die u kunt proeven. Maak kennis met de producenten van deze producten en ga geïnspireerd naar huis. Geniet van een glas wijn of bier en praat even bij met collega’s over het leukste vak ter wereld.