PROGRAMMA

Op 20 maart 2023 bent u van harte welkom tijdens INSPIRATIONAL in het horecagedeelte van Vakantiepark Sallandshoeve in Nieuw-Heeten. We hebben een inspirerend programma klaarstaan voor de horeca van vakantieparken en campings. Het evenement is alleen toegankelijk voor professionals en uitsluitend na registratie vooraf. Registreren aan de deur is helaas niet mogelijk.

KOOKDEMO’S

Iedere horecakeuken staat voor grote uitdagingen. En dat terwijl de horeca toch een van de leukste branches is. RATIONAL en de partners geloven dat het werken in de keuken van een vakantiepark of camping leuk is en nog leuker en handiger kan. Slimmer werken, automatisering voor u laten werken, leveranciers betrekken bij het vinden van oplossingen voor uw uitdaging. In een aantal demosessies laten RATIONAL en de partners zien wat er mogelijk is en hoe u dit eenvoudig kunt toepassen in uw eigen keuken. En loopt uw keuken al op rolletjes? Kom langs en laat u inspireren door de nieuwe producten.

In de demo ontbijtbox gaan we de start van de dag simuleren. Verschillende soorten brood, warme gerechten en ei. Snel en zonder stress. Dan staat de lunch alweer op het programma. Fast fresh, lekkere lunchgerechten en voor ieder wat wils. En doorrr naar de snacks, het terras loopt vol en dan is het zaak eenvoudig te kunnen opschalen. Wij laten zien hoe. De laatste demo gaat het over de makkelijke keuken. Een uitgebreide à la carte kaart met smakelijke gerechten en bijgerechten.

NETWERKMARKT

Op de netwerkmarkt komt u allerlei producten tegen die u kunt proeven. Maak kennis met de producenten van deze producten en ga geïnspireerd naar huis. Geniet van een glas wijn of bier en praat even bij met collega’s over het leukste vak ter wereld.