PROGRAMMA VOOR VERSSPECIALISTEN

Op 28 & 29 maart bent u van harte welkom tijdens INSPIRATIONAL voor versspecialisten bij Weidelco in Leeuwarden. We hebben een inspirerend programma voor u klaar staan en natuurlijk verzorgen we de innerlijke mens ook. Tickets zijn gratis maar het evenement is alleen toegankelijk na registratie vooraf. Registreren aan de deur is helaas niet mogelijk.

REGISTREER VANDAAG UW BEZOEK

VOORJAAR

We mogen weer samen het voorjaar vieren en consumenten zijn dan ook al volop plannen aan het maken. Verse groenten, fruit, vis en wild. Op het podium gaan onze kooktechnisch adviseurs samen met onze partners u inspireren op het gebied van voorjaarsproducten en gerechten. Zo halen we samen het voorjaar in uw keuken en kunt u uw gasten verblijden met heerlijke gerechten!

BARBEQUE

Bij het voorjaar hoort ook de barbecue. Er zijn verschillende manieren om te barbecueën. Direct of indirect. Het is allemaal mogelijk. Of het nou gaat om heerlijke groente of een goed stuk vlees of vis . Het maakt de de producten nog smaakvoller door het te voorzien van de juiste kruiden en specerijen. Samen met onze partners laten wij u zien welke producten, kruiden en specerijen u het beste kunt gebruiken tijdens het barbecue seizoen.

PASEN 2022

Pasen is voor de consument het moment om weer iets bijzonders op tafel te zetten. Ze willen dan ook graag hun familie en-/of geliefden verrassen met verschillende paasgerechten tijdens de brunch, lunch of het diner.  Een ei mag bij de gerechten natuurlijk niet ontbreken, dat is immers waar het tijdens de Paasdagen om draait. Tijdens deze sessie gaan we u inspireren met verschillende paasgerechten.

REGISTREER VANDAAG UW BEZOEK