PROGRAMMA

Op 7 & 8 november 2022 bent u van harte welkom tijdens INSPIRATIONAL bij RATIONAL Nederland in Almelo. We hebben een inspirerend programma klaarstaan. Het evenement is alleen toegankelijk voor professionals en uitsluitend na registratie vooraf. Registreren aan de deur is helaas niet mogelijk.

KOOKDEMO’S

Iedere editie van INSPIRATIONAL staat bol van de kookdemonstraties en ook deze editie in Almelo is de kookdemo een belangrijk onderdeel van het evenement. De kooktechnisch adviseurs van RATIONAL gaan samen met de partners en lokale producenten aan de slag om kleine smakelijke bites voor u te bereiden. Inspiratie staat daarbij voorop en we geven tips over zoveel mogelijk efficiëntie halen uit uw apparatuur.

NETWERKMARKT

Op de netwerkmarkt komt u allerlei producten tegen die u kunt proeven. Prachtige producten uit de eigen regio. Producten met een verhaal. Maak kennis met de producenten van deze producten en ga geïnspireerd naar huis. Geniet van een goed glas wijn of bier en praat even bij met collega’s over het mooiste vak ter wereld.

MASTERCLASS

Ook deze editie kunt u rekenen op een aantal interessante masterclasses. Welke dat zijn, is nog niet bekend maar kom snel terug voor meer invulling van INSPIRATIONAL The Farewell edition.