11:00 uur

Inspirational 2018 opent haar deuren. U bent van harte welkom voor een heerlijk verse kop koffie of thee, gezet door de barista van Beukenhorst koffie. Panesco zorgt voor een heerlijke begeleider, natuurlijk vers gebakken in het SelfCookingCenter® van RATIONAL.

11:30 uur

Het is altijd wel ergens 17.00 uur… hoog tijd voor een Masterclass van Stefano Accordini, Valpolicella Wines met de begeleiding van het Twentsch Wijnhuis. Maak kennis met prachtige wijnen en leer meer over dit bijzondere Italiaanse wijnhuis.

12:15 uur

Bolscher, meer dan vlees verzorgt een demonstratie met verschillende soorten varken. Waar zitten de overeenkomsten en waar de verschillen? Proef de gerechten, gemaakt in de apparatuur van RATIONAL, gecombineerd met heerlijke rub van Bresc. De begeleiding is in handen van VersvoorHoreca.nl met de lekkerste groente en specials.

13:30 uur

Hartige wafels, bagels XXL, een hotdog zonder vlees… zo maar een paar ingrediënten van de demo van Panesco en Bresc. De combinatie van brood en verse kruiden(puree) zet de toon in de deze inspirerende demo met tarwe…

14:30 uur

Headliner van het eerste uur. Moormann is de wildspecialist en dit jaar komt het gevogelte uitvoerig aan bod. Het woord is aan Jeroen die u alles vertelt over wild gevogelte en ook alle onderdelen aan bod laat komen.

15:30 uur

Gulpener maakt traditionele bieren en is nog steeds een zelfstandig brouwer. En dat ze verstand hebben van bieren laten ze zien tijdens dit biercollege. Alles over het maken en foodpairing van bier komt uitgebreid aan bod.

16:15 uur

Middelkamp Vis presenteert met gepaste trots de kweekvis. In Nederland gekweekte vis, duurzaam, verantwoord en heerlijk van smaak. Bert neemt u mee in de wereld van de kweekvis en natuurlijk gaat u proeven van heerlijke gerechtjes.

Naast de bovenstaande onderdelen treft u op Inspirational de onderstaande partners aan.

De nieuwste collecties van Le Nouveau Chef komt u tegen op Inspirational. Zowel voor de witte als de zwarte brigade, functioneel en modieus.

VersvoorHoreca.nl is de grote begeleider. Want wat maakt een stuk vlees of vis nu echt lekker? Verwacht heerlijke groentebegeleiders en vers fruit.

Software om uw keuken en de rest van uw onderneming slimmer te maken. Eijsink showt haar producten voor keukenmanagement en automatisering van processen.

De specialist in audio, video en lightning tijdens uw evenement. Tijdens Inspirational laten ze zien hoe een saaie ruimte wordt omgetoverd naar een luxe locatie.

Alle gerechten worden getoond op de nieuwe collecties van Meindersma. Glaswerk, servies, bestek, etc.

Lactosevrij is in opkomst. Voldoe aan de wensen van de gast zonder te moeten inleveren op smaak.

Onmisbaar voor een goede smaak: kruiden en sauzen van Verstegen. Bij verschillende demo’s komt u Verstegen tegen.

Specialist in Italiaanse heerlijkheden. Waar mogelijk treft u tijdens de demo’s de heerlijkheden van Naturalia.

Go-Tan levert een Aziatische inspiratie met de foodtruck op het voorplein. Zeker niet overslaan als u komt proeven.