TERUGKIJKEN

HORECA “MEATS” HORECA

Een lunch voor liefhebbers van vlees. Laat u verrassen door de partners op het podium. Bekijk hoe de kooktechnisch adviseurs van RATIONAL de nieuwste lijn apparatuur inzetten om het perfecte resultaat te behalen.

KIJK TERUG

VEGGIE TUESDAY

Een inspiratie voor iedereen die ook een dagje vega wil doen, net als jullie gasten. Verwacht een vegetarische lunch die naar meer smaakt. We laten de smaakpapillen bubbelen met een paar nieuwe producten voor de veggie planet!

KIJK TERUG

FUSION

De Aziatische keuken raakt steeds meer verweven met de Europese keukens. Tijdens deze inspirerende lunch laat Tim Kan professionele bereidingen zien van typische Aziatische gerechten. U mag proeven en beoordelen. Speciaal voor Aziatische restaurants en wereldrestaurants.

KIJK TERUG

ALL-DAY | LUNCH-DAY

3 boterhammen in een trommel? No way! Met zoveel divers aanbod voor een heerlijke lunch gaat het nooit vervelen om elke dag buiten de deur te lunchen. In deze sessie volop inspirerende tips voor de lunch die eigenlijk de hele dag door kan…

KIJK TERUG

PLAY WILD

Wild, in alle soorten en maten, blijft een bijzondere specialiteit waarvoor gasten nog echt naar het restaurant gaan. Het is een product met een verhaal en het meest biologische vlees zonder dat het biologisch mag heten. Kom kijken, proeven en leer van de pro.

KIJK TERUG

MEAL OR NO DEAL

Maaltijdbereiding voor take-away, bezorging, catering. In deze sessie, speciaal gericht op slagers, AGF specialisten, poeliers, traiteurs en visspecialisten gaan we in op de trend die door de corona-crisis enorm is gegroeid. Hoe hou je die groei vast en hoe richt ik me op de toekomst?

KIJK TERUG

ZOETEKAUW 2.0

Hou je van suiker? Gek op zuivel en patisserie? Maak je op voor een lunch met alleen maar desserts. Doe inspiratie op voor nieuwe desserts, proef klassiekers in een nieuw jasje en bekijk de laatste trends. Boek alvast een extra sessie voor de sportschool…

KIJK TERUG

MEAL OR NO DEAL

Maaltijdbereiding voor take-away, bezorging, catering. In deze sessie, speciaal gericht op slagers, AGF specialisten, poeliers, traiteurs en visspecialisten gaan we in op de trend die door de corona-crisis enorm is gegroeid. Hoe hou je die groei vast en hoe richt ik me op de toekomst?

KIJK TERUG

KITCHEN OF THE FUTURE

In deze sessie lunchen 30 personen tegelijk à la carte met slechts 1 kok in de keuken. Bekijk slimme oplossingen en hoe technologie ons in de toekomst nog beter laat omgaan met ingrediënten, medewerkers, energie en duurzaamheid. Ervaar een ongekende rust.

KIJK TERUG

VEGGIE MONDAY

Een inspiratie voor iedereen die ook een dagje vega wil doen, net als jullie gasten. Verwacht een vegetarische lunch die naar meer smaakt. We laten de smaakpapillen bubbelen met een paar nieuwe producten voor de veggie planet!

KIJK TERUG

FUSION

De Aziatische keuken raakt steeds meer verweven met de Europese keukens. Tijdens deze inspirerende lunch laat Tim Kan professionele bereidingen zien van typische Aziatische gerechten. U mag proeven en beoordelen.

KIJK TERUG

FINALLY FISH

We sluiten het INSPIRATIONAL FESTIVAL af met een headliner als nooit tevoren. De man die alles van vis weet, Wil van Merkensteijn, komt naar Almelo voor een inspirerende sessie over vis. Wilt u meer weten over vis of bent u liefhebber? Kijk deze sessie dan zeker terug!

KIJK TERUG