PROGRAMMA VOOR VERSSPECIALISTEN

Op 25 en 26 oktober bent u van harte welkom tijdens INSPIRATIONAL voor versspecialisten. We hebben een inspirerend programma voor u klaar staan en natuurlijk verzorgen we de innerlijke mens ook. Tickets zijn gratis maar het evenement is alleen toegankelijk na registratie vooraf en aan de deur dient u te beschikken over een geldig coronatoegangsbewijs. Registreren aan de deur is helaas niet mogelijk.

REGISTREER VANDAAG UW BEZOEK

BUFFETTEN VOOR MAALTIJDSPECIALISTEN

Rondom de feestdagen wordt er nogal wat gevierd. Veel bedrijven houden een jaarafsluiting met een buffet. De maaltijdspecialist vervult hierbij steeds vaker de rol van cateraar. Op het podium gaan we in op de uitdagingen die hierbij om de hoek kijken. RATIONAL laat zien hoe u een buffet bereidt zodat alles gelijktijdig klaar is, Bonfait neemt de voorbereiding uit handen en Grensland Zuivel laat zien hoe u een extra margemoment creëert door ook een dessert te leveren. Het resultaat? Een heerlijk buffet waar u van mag proeven.

KERSTMIS 2021

De feestdagen komen er aan. We nemen u mee langs verschillende mogelijkheden om uw omzet per klant te vergroten. Presenteren is daarbij een belangrijke factor maar ook onderscheidend vermogen. Op het podium laten we u verschillende mogelijkheden zien, ook qua presentatie en verleiding want dineren doen we graag met kerst maar de consument wil steeds korter in de keuken staan en meer genieten. Volop kansen voor de versspecialist.

BEREIDINGEN

Tijdens de laatste sessie van Inspirational gaan we in op verschillende bereidingen. Zelf roken, sous-vide bereiden en meer. Hoe gaat het in zijn werk en waar moet u op letten en onze chefs staan open voor al uw vragen.

REGISTREER VANDAAG UW BEZOEK