Linda Baas van Zeut Chocola maakt op ambachtelijke wijze exclusieve chocolade- en patisserieproducten op maat. Op het podium tijdens deze jublieumeditie laat ze haar vakmanschap zien en presenteert ze de “Inspirational”-bonbon. Verwacht tijdens de demo “Inspiringly Different” chocolade op een andere manier.

Linda Baas uit Borne won in 2017 de Startersprijs Midden Twente met haar bedrijf Zeut Chocola. Als je Linda vraagt wat die prijs haar heeft opgeleverd, vertelt ze honderduit over het enorm drukke en hectische 2018. “Het winnen van de Startersprijs heeft mij zelfvertrouwen gegeven. Het laat zien dat je goed bezig bent. De geldprijs van 3000 euro heb ik gebruikt voor de aanschaf van een nieuwe machine. Die had ik echt nodig om alle orders te kunnen verwerken. En inmiddels ben ik eigenlijk al wel toe aan een tweede machine voor extra capaciteit.” Het leveren van maatwerk is de kracht van het bedrijf. De producten van Linda zijn verkrijgbaar bij delicatessenwinkels en het hogere segment van de horeca. Daar heeft ze na de Starterprijs ook Landgoed de Wilmersberg in De Lutte aan toe kunnen voegen. Via de organisatie van de prijs is ze met hen in contact gekomen. En ze heeft voor de Zuivelhoeve een speciaal product ontwikkeld. “Ik wil voor hen niet hetzelfde doen als voor de horeca, het moet wel exclusief blijven”.

(bron: ROZgroep.nl)