Voor het eerst te vinden op INSPIRATIONAL voor HORECA & CATERING, Boer Kees, te vinden op de netwerkmarkt bij Bolscher, meer dan vlees

BOER KEES, eerlijke zuivel van Erve Holtwick in Twente

Waar komt ons voedsel vandaan? En hoe wordt het gemaakt? We vinden dit steeds belangrijker. U. Ik. En met ons velen meer. Dit zette ons aan het denken. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat de melk van onze Jerseykoeien rechtstreeks bij de kok in de keuken belandt? Dus geen vermenging met de melk van andere boerderijen, maar verse, pure Jerseymelk en -room. We besloten een kleine zuivelfabriek te realiseren op ons erf. We verwerken en bottelen de melk zelf. Binnen 24u zit het in de fles. Want daar gaat het om: échte verse zuivel. Direct van onze boerderij in Agelo naar uw keuken. – Kees

Naast Boer Kees neemt Bolscher, meer dan vlees ook Shiitake Masselink mee naar Inspirational.

Hallo, mijn naam is Johnni Masselink en run al vanaf 2007 samen met mijn vrouw Marga een shiitake kwekerij. De shiitake wordt volledig biologisch geteeld in het mooie dorpje Tilligte. We leveren aan de groothandel,  restaurants en particulieren in ons kleinste winkeltje in Twente. Sinds kort maken we in samenwerking met Bolscher een verrukkelijke shiitake burger. Deze burger is bovendien ook nog eens veganistisch. Komt u ook proeven op 1 of 2 november?