Welkom in hèt smaaktheater van Limburg. André Köppen en zijn team ontvangen ons voor een nieuwe editie van INSPIRATIONAL. We presenteren u kookdemo's, veel producten uit de directe streek met een eerlijk, duurzaam verhaal. Kom één van beide dagen langs voor inspiratie voor het feestdagenseizoen, praat even bij met uw leverancier en andere bezoekers en geniet van het uitzicht onder het genot van een goed glas wijn of biertje.

Op het programma staan kookdemo's, proeverijen en een 4D beleving in het theater waar het verhaal over de toren en het concept te volgen is op het scherm, via het geluid en je neus. Een unieke beleving die u meeneemt in de geschiedenis.

Het evenement is gratis toegankelijk voor horeca- en keukenprofessionals. Koks, bediening, eigenaren, wees welkom en raak geïnspireerd.

Een ticket is snel en gratis geregistreerd maar wel noodzakelijk in verband met de juiste inkoop. We werken zoveel mogelijk volgens het zero waste principe en daarom is registratie aan de deur helaas niet mogelijk.

ADRES

De Reusch
De Bockhofweg 1
6333 AZ Schimmert